وبلاگ

توضیح وبلاگ من

سمینار ارشد رشته نساجی: بررسی خصوصیات و ویژگی های نخ های به کار رفته در تورهای ماهیگیری

 
تاریخ: 07-11-99
نویسنده: نویسنده محمدی


در گذشته برای ساخت تورهای ماهیگیری و نخ های صیادی از انواع الیاف طبیعی نظیر الیاف گیاهی و حیوانی استفاده می کردند با این وجود هنگامیکه این الیاف در محیط های مرطوب و در درون آب ها به مدت طولانی قرار می گرفتند مورد هجوم باکتری ها قرار گرفته و فاسد می گشتند.
ولی امروزه استفاده از الیاف مصنوعی جایگزین الیاف طبیعی شده است چرا که این الیاف نه تنها دچار فاسد شدن نمی گردند بلکه دارای ازدیاد طول بیشتری نیز می باشند مهمترین و پرکاربردترین لیف مصنوعی مصرفی در تورهای ماهیگیری نایلون 6 و نایلون 66 است که امروزه از آنها بعنوان اصلی ترین لیف مصنوعی مصرفی در ساخت تورهای ماهیگیری استفاده می کنند.
فصل اول
الیاف طبیعی مورد مصرف در تورهای ماهیگیری
مواد اولیه مورد نیاز برای ساخت ادوات صیادی (تور و طناب صیادی) را به دو دسته الیاف طبیعی و الیاف مصنوعی می توان تقسیم کرد که خود الیاف طبیعی شامل دو دسته می باشد: الیاف گیاهی و الیاف حیوانی.
از جمله الیاف گیاهی که در صیادی و ساخت ادوات صید بکاربرده می شد عبارتست از: پنبه، کتان، کنف و…

انواع الیاف حیوانی شامل: ابریشم، پشم و…

 

پایان نامه

 

الیاف مصنوعی: پلی آمید، پلی استر و…
1-1- انواع الیاف گیاهی و خصوصیات آنها:
الیاف گیاهی:
این الیاف در گذشته مواد اولیه مهمی برای تهیه تورها و طناب های صیادی بودند که در طول 2 الی 3 دهه گذشته بتدریج جای خود را به الیاف مصنوعی دادند ولی با این حال هنوز بعضی از الیاف گیاهی هستند که برای ساخت تور و طناب های صیادی کاربرد دارند.
انواع الیاف گیاهی:
از الیاف گیاهی آنهایی که بیشتر برای تهیه ادوات صید مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از: پنبه، کتان، کنف که در مورد خصوصیات هر یک ازاین الیاف بطور مختصر توضیحاتی داده شده است.
الیاف پنبه:
از این الیاف می توان نخ های سبک تهیه کرد که مناسب برای تورهای ماهیگیری هستند و همچنین این الیاف نسبت به دیگر الیاف طبیعی مناسب تر می باشد زیرا نسبت به دیگر الیاف مقاوم تر در برابر پوسیدگی می باشد و همچنین برخلاف دیگر الیاف در اثر جذب آب استحکامش کمتر نمی گردد.


فرم در حال بارگذاری ...

« پایان نامه مهندسی نساجی: بررسی تکمیل و رنگرزی کالای پشمی با نانو TiO2سمینار ارشد مهندسی نساجی: به کارگیری ذرات نانو نقره روی کالای متشکل از الیاف طبیعی »